Crèdits Crèdits

Aquesta web i tota la infrastructura d'adminitració electrònica ha estat possible gràcies al suport, col·laboració i esforç de:

            

 

 

  

  

 

 

 

WEB fruit delpla ANIBAL

  
spot un pas per davant

 
Manual de recollida
 
Porta a Porta a Campos 
Sa ràpita i Contenidors
Punts Verds

        


 

 
Festes de la Mare de Déu del Carme a Sa Ràpita

del 14 al 28 de juliol

 Rutes i voltes Ciclistes per Campos

 

Actualitat a Campos Actualitat a Campos

Campanya d’impuls a la recollida selectiva porta a porta


Durant els propers mesos es durà a terme una campanya informativa porta a porta per tal d’impulsar la recollida selectiva de paper, vidre i envasos. L’objectiu és incrementar el percentatge de reciclatge d’aquestes fraccions i aprofitar millor un servei exclusiu de recollida de residus casa a casa que es presta des de fa anys els matins del dilluns (paper), dimarts (envasos) i dijous (vidre). Per aquest motiu un equip d’educadors ambientals farà visites casa a casa per incentivar que es treguin de forma separada els residus. En aquesta visita es resoldran els dubtes que els veïnats plantegin en relació a la separació de residus.

Des de l’Ajuntament es demana la implicació de totes les persones que viuen al municipi per separar correctament els residus i aprofitar la recollida selectiva porta a porta i els contenidors de reciclatge que hi ha als carrers. S’ha de recordar que l’objectiu de reciclatge per al 2020 és del 50%, una xifra molt allunyada del percentatge que tenim ara i que suposa que la majoria de residus s’han de incinerar.

Per millorar les instal·lacions i incrementar el reciclatge, durant els propers dies es duran a terme obres al parc verd de Campos per tal de fer un porxo per a ubicar-hi els residus elèctrics i electrònis i poder així separar-los millor i mantenir-los tapats tal i com determina la normativa.